Menü Bezárás

YouTube csatorna készítése Kelenszer Kft részére.

Ahogy azt egyre többen, úgy megbízom is felismerte, hogy egy szolgáltatást eladni – főleg ha nagy a konkurencia – elég nehéz csak egy honlap és hirdetések alapján.

Egy jól elkészített rövid videó vagy videósorozat többet ér ezer szónál. A szolgáltatás és a szolgáltatást végző emberek személyes közelségbe kerülnek, így a szolgáltatás megrendelője valóban azt kapja, amit lát. Ez az ő profiljában – aki egyébként műgyanta burkolatok készítésével foglalkozik – különösen fontos.

Megbízómnak nem volt más dolga, mint hogy szorgalmasan felvegye videóra az egyes munkafázisokat, amiket elvégez. Az összegyűjtött nyersanyagot felhő alapon megosztotta velem, nekem pedig megfelelő hosszúságú és strukturájú klippeket kellett készítenem belőle.

Mindenhez létrehoztam egy YouTube csatornát számára a megfelelő céges információkkal ellátva. Minden klipeket külön-külön elláttam releváns információkkal.

Az elkészült csatorna azon túl, hogy önállóan is látogatható, kereső találatokban is megjelenik. A linkek felhasználhatóak holnapokon, hirdetésekben.

Az elkészült csatorna megtekinthető: https://www.youtube.com/channel/UC9_MOUE6O80D1ywSPdYH12g